spot_img
AcasăClinici si spitaleVisul de a deveni părinţi poate fi împlinit cu ajutorul echipei FIV-RUA...

Visul de a deveni părinţi poate fi împlinit cu ajutorul echipei FIV-RUA Euromaterna

- Publicitate -spot_img

Visul de a deveni părinţi poate fi împlinit pentru cuplurile cu probleme de infertilitate cu ajutorul echipei FIV-RUA Euromaterna, care efectuează:

– Prezervarea fertilității prin crioconservare de ovocite și spermatozoizi;

– Proceduri cu ovocite donate de la OVOBANK – Spania, prin contract de import de celule reproductive feminine (ovocite);

– Proceduri cu spermă donată prin contract cu CRYOS – Danemarca.

În Spitalul Privat Euromaterna, este folosită tehnica de preparare a spermei ZYMOT, ce creşte şansele de succes în pregătirea spermatozoizilor.

„Dacă procedurile de reproducere umană asistată fac parte din călătoria dumneavoastră, veţi avea nevoie de o probă de spermă calitativă pentru a creşte şansele formării unui embrion cu un număr normal de cromozomi.

Suntem parteneri în programul susţinut de Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse şi continuăm parteneriatele în programele INFANT şi O NOUĂ ŞANSĂ, susţinute de Primăriile Constanța, Medgidia şi Ovidiu. Prin aceste programe, s-au înregistrat rezultate pozitive la procedurile de FIV pe baza voucherelor eliberate.

Continuă depunerea dosarelor pentru obţinerea de vouchere în programul susţinut de Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse.

Euromaterna eliberează adeverinţe pentru acest program şi va consiliază pentru întocmirea dosarului”, au transmis reprezentanţii Spitalului Privat Euromaterna.

- Publicitate -
- Editia digitala -spot_img

Merita citit

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Related News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.