spot_img
AcasăClinici si spitaleSpaţiu exterior de recreere şi joacă pentru copiii în cărucior rulant, la...

Spaţiu exterior de recreere şi joacă pentru copiii în cărucior rulant, la Sanatoriul Techirghiol

- Publicitate -spot_img

Decizie importantă în şedinţa de miercuri, 2 februarie, a Guvernului, care, la propunerea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, a alocat fonduri suplimentare pentru reabilitarea, extinderea şi dotarea cu echipamente medicale a Secţiei de recuperare neuropsihomotorie a copiilor din cadrul Sanatoriului Balnear şi de Recuperare Techirghiol.
Astfel, opt corpuri de clădire vor fi reabilitate, reconfigurate şi extinse, patru corpuri vor fi restaurate şi aduse la forma iniţială, iar un corp va fi demolat întrucât prezintă pericol atât pentru personalul secţiei, cât şi pentru trecători şi constructori.
De asemenea, proiectul prevede şi amenajarea unui spaţiu exterior de recreere şi joacă pentru copiii în cărucior rulant, cu echipamente special concepute, care să ofere acces şi siguranţă acestor copii, însoţiţi de un adult. Totodată, se va extinde sistemul de apelare a personalului pentru toate spaţiile de internare a copiilor cu dizabilităţi şi dotarea tuturor spaţiilor cu un sistem de sonorizare şi de apelare vocală pentru evacuare.
Secţia va beneficia şi de dotări medicale de fizioterapie pentru copiii cu deficienţe neuropsihomotorii, în vederea diversificării mijloacelor de tratament.
Obiectivul, în valoare totală de 78.339.000 lei, va fi realizat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, prin Compania Naţională de Investiţii.

- Publicitate -spot_img
- Editia digitala -spot_img

Merita citit

- Publicitate -spot_img

Related News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.