spot_img
AcasăCopilulSfatul specialiştilor Euromaterna. Cum îl protejăm pe bebe de căldura de afară...

Sfatul specialiştilor Euromaterna. Cum îl protejăm pe bebe de căldura de afară şi din casă

- Publicitate -spot_img

Câteva sfaturi utile pe care le puteţi lua în considerare în sezonul cald, oferite de specialiştii Spitalului Privat Euromaterna:

– Capul acoperit! Pălăriuţa de soare (subţire, în culori deschise) este recomandată doar atunci când bebe este expus la soare. De preferat este să evitaţi să staţi cu el afară între orele 10-17 pe perioada verii. În casă, copilul nu are nevoie de căciuliţă.

– Îmbrăcăminte subţire. Puteţi opta pentru un body din bumbac sau alte materiale naturale, care permit pielii să respire. Acesta combate iritaţiile şi e alegerea perfectă pentru o ieşire la aer liber. Vara, alegeţi modelele subţiri. Verificaţi întotdeauna extremităţile – mânuţele şi picioarele – şi vedeţi dacă sunt reci sau calde, pentru vă da seama dacă micuţul riscă să se supraîncălzească sau dimpotrivă, dacă îi este răcoare şi mai are nevoie de o hăinuţă în plus. Păturica este esenţiala în orice anotimp la nou-născuţi.

– Răcorirea pielii! În zilele călduroase, este recomandat să-i schimbi cât mai des scutecul pentru a evita posibilele iritaţii ce-i pot apărea la nivelul pielii de la căldură.

- Publicitate -
- Editia digitala -spot_img

Merita citit

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Related News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.