spot_img
AcasăClinici si spitaleScăpaţi de dureri cu ajutorul terapiei inovatoare SIS - Sistemul Superinductiv!

Scăpaţi de dureri cu ajutorul terapiei inovatoare SIS – Sistemul Superinductiv!

- Publicitate -spot_img

Vă dor oasele? Aveți o inflamație de care nu reușiți să scăpați, o fractură? Specialiștii ABC Medical Center din Constanța vă pot ajuta.
Sistemul Super Inductiv (SIS) este o tehnologie non-invazivă, deci nedureroasă, bazată pe câmpuri electromagnetice de mare intensitate care favorizează recuperarea tuturor tipurilor de patologii traumatologice și reumatice.
Specialiștii ABC Medical Center susțin că durerile pot fi ameliorate chiar în procent de 87%. În prezent, această tehnologie este folosită pe scară largă în medicina regenerativă, în reabilitarea musculo-cheletică pentru tratarea inflamațiilor, calcificării și pentru ameliorarea durerii. Deci, apelați cu încredere la această procedură terapeutică uzuală în kinetoterapie, ortopedie și medicină sportivă.
Principalele beneficii constau în ameliorarea durerii, vindecarea mult mai ușoară a fracturilor și mobilizarea articulațiilor. În plus, este recomandată ca miorelaxare și miostimulare.
Pentru programări, sunați la telefon 0241.610.199 sau 0742.145.114 ori prezentați-vă direct la sediul ABC Medical Center, din strada Constantin Dobrogeanu Gherea, nr. 43-45.

- Publicitate -
- Editia digitala -spot_img

Merita citit

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Related News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.