spot_img
AcasăFamilieSanatoriul Balnear Mangalia - sănătate şi longevitate

Sanatoriul Balnear Mangalia – sănătate şi longevitate

- Publicitate -spot_img

Situat pe faleză, la numai 50 de metri distanţă de plaja largă a oraşului, Sanatoriul Balnear Mangalia dispune de un hotel (Callatis) de o stea, cu capacitatea de 300 locuri, o secţie clinică cu 50 de paturi şi două baze moderne de tratament, cu o capacitate totală de 1.000 de pacienţi pe zi.

Turiştii şi pacienţii care aleg sănătatea şi odihna pe litoralul Mării Negre întâlnesc la Sanatoriul Balnear Mangalia un colectiv de cadre medicale de excepţie, aparatură modernă şi tarife accesibile. Această asociere deosebită de factori naturali şi profesionalism medical vă oferă sănătatea şi vigoarea dorite.

Sanatoriul Balnear Mangalia este renumit în toată ţara pentru procedurile pe care le oferă vizitatorilor. Aici, sunt tratate cu succes afecţiunile neurologice centrale şi periferice, tulburările de circulaţie periferică, rinitele şi bronşitele cronice, astmul bronşic, psoriazisul, alergodermiile cronice, anexitele cronice, infertilitatea secundară, guta, diabetul, obezitatea, litiazele şi infecţiile urinare, dischineziile biliare, gastritele cronice hipoacide, colopatiile cronice sau reumatismul cronic degenerativ şi inflamator.

De asemenea, persoanele cu afecţiuni ortopedico-traumatice (fracturi, entorse, luxaţii, osteosinteze metabolice) îşi găsesc alinare la Sanatoriul Balnear Mangalia.

Împachetări cu nămol, duşuri subacvale, masaj

Tot la Sanatoriul Balnear Mangalia, se pot face împachetări cu nămol, băi calde (cu apă de mare, apă sulfuroasă, plante, plante cu bule), afuziuni alternative şi duşuri subacvale sau se poate opta pentru o sesiune la saună.

Alte proceduri disponibile sunt hidrokineototerapia (în bazine cu apă sulfuroasă sau apă de mare), masajul (masaj manual cu nămol, cu talc sau cu unguent terapeutic), electroterapia (diapulse – curenţi de înaltă frecvenţă pulsaţi, aplicabili pe membrele protezate metalic, cu efecte de vindecare rapidă; curenţi cu frecvenţă joasă şi medie; terapie cu câmpuri magnetice), fototerapia (laserterapie, ultraviolete, infraroşii), pneumoterapia (aerosoli individuali cu apă de mare, apă sulfuroasă tamponată, substanţe medicamentoase), tratamentele ginecologice (irigaţii cu apă sulfuroasă, tampoane vaginale cu nămol) sau tratamentele complementare (acupunctură, infiltraţii, cură Gerovital).

Printre procedurile de tratament şi agrement din cadrul sanatoriului, se numără şi gimnastica recuperatorie.

Nu în ultimul rând, piscina cu apă sărată reprezintă o formă excelentă de agrement şi de tratament.

- Publicitate -
- Editia digitala -spot_img

Merita citit

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Related News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.