spot_img
AcasăClinici si spitaleReduceri pentru intervenţiile de augmentare mamară, la Clinica Zetta

Reduceri pentru intervenţiile de augmentare mamară, la Clinica Zetta

- Publicitate -spot_img

Centrul de Excelență în Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă Zetta din Bucureşti aniversează, anul acesta, 10 ani de activitate cu un cadou pentru paciente. Un maraton de o săptămână în cadrul căruia 100 de femei vor putea beneficia de augmentare mamară cu implant.
La 60 de ani de la prima intervenție de acest gen din lume, augmentarea mamară cu implanturi de silicon este în continuare cea mai căutată și realizată procedură chirurgicală estetică din întreaga lume, potrivit Societății Americane de Chirurgie Plastică. Situația nu diferă nici la Centrul de Excelență în Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă Zetta, unde numai anul trecut 400 dintre cele peste 2.800 de intervenții au fost de augmentare mamară cu implant.

„Cea mai solicitată intervenție chirurgicală este cea de augmentare mamară cu implant, anul trecut realizând peste 400 de astfel de intervenții. De altfel, chirurgia sânului este fruntașă în statistica clinicii noastre, echipa medicală realizând peste 830 de intervenții – de la reducție mamară, mastopexie cu sau fără implant sau augmentarea mamară simplă”, a declarat Andreea Constantin-Vîlcioiu, director general Clinica Zetta.

Pentru anul acesta, când aniversează 10 ani de activitate, Clinica Zetta a pregătit o surpriză pentru paciente: în premieră, 100 de paciente vor putea beneficia de intervenții de augmentare mamară, în perioada 7-11 martie 2022, cu reduceri între 500 și 1.000 de euro.
Înscrierile se pot face pe site-ul augmentare-mamara.ro, până la data de 28 februarie.

- Publicitate -
- Editia digitala -spot_img

Merita citit

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Related News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.