spot_img
AcasăStil de viata„Pretty fabulous by Filis” - locul în care doamnele și domnișoarele strălucesc...

„Pretty fabulous by Filis” – locul în care doamnele și domnișoarele strălucesc de frumusețe

- Publicitate -spot_img

„Pretty fabulous by Filis” este un nou salon de înfrumuseţare din municipiul Constanţa, situat pe strada Poporului nr. 108, unde, o dată ce veţi păşi, cu siguranţă vă veţi dori să reveniţi în cel mai scurt timp posibil. Aici, nu veţi fi surprinşi doar de profesionalismul şi amabilitatea echipei, dar şi de decorul deosebit şi stilul abordat, care îmbină armonios clasicul şi modernul. În acest salon puteți găsi: manichiură – pedichiură, coafor, frizerie, cosmetică, extensii de gene fir cu fir, laminare de gene și sprâncene, make-up. Programările se fac la numărul de telefon 0724.594.732.
Fără îndoială, acesta este locul în care specialiştii vă vor da cele mai bune sfaturi pentru o coafură perfectă, care vă vor pune în valoare trăsăturile, veţi afla care sunt noile tendinţe în materie de make-up sau unghiuţe. Ca şi un avantaj major vizavi de localizarea salonului de înfrumuseţare, aici, veţi putea veni şi cu copiii, pentru ei fiind disponibil un loc de joacă, unde îşi pot petrece timpul cât mămicile se fac frumoase.


Deci, ce vă interesează? Doriți un machiaj îndrăzneț și cu o rezistență maximă? „Pretty Fabulous by Filis” este locul ideal unde veți găsi cele mai calitative produse profesionale. Așadar, faceți-vă o programare din timp, iar specialiștii salonului se vor ocupa ca voi să arătați așa cum merită fiecare femeie.
Filis Rachif este cea care a avut această idee de creare a unui astfel de loc. De ce „Pretty Fabulous by Filis”?
„Salonul înseamnă o muncă de aproape 11 ani, timp în care am investit în mine, în cursuri, pentru a fi mereu în pas cu noile tehnici, să fiu la curent cu produsele de top care se folosesc. Am muncit și m-am străduit să aduc clientelor zâmbetul pe buze, să le fac să strălucească prin culori și sclipiciuri. Sunt foarte mândră și fericită că am reușit să am propriul meu salon. A fost un vis la care am sperat mereu și nu mi-am pierdut niciodată încrederea că voi reuși. Este un concept creat doar de mine, la care am muncit zi și noapte și mă bucur enorm că am reușit să obțin acreditarea cursurilor pe care eu le predau tuturor domnișoarelor care doresc să pășească, împreună cu mine în arta make-up-ului”, a declarat Filis Rachif.

- Publicitate -spot_img
- Editia digitala -spot_img

Merita citit

- Publicitate -spot_img

Related News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.