spot_img
AcasăClinici si spitaleOvidius Clinical Hospital - servicii de testare rapidă antigen SARS-CoV-2 în deplasare...

Ovidius Clinical Hospital – servicii de testare rapidă antigen SARS-CoV-2 în deplasare pentru colectivitățile mari

- Publicitate -spot_img

Pentru că eforturile de a limita răspândirea virusului COVID-19 trebuie făcute susținut și cât mai bine organizat, Ovidius Clinical Hospital din Constanța pune în slujba constănțenilor, și nu numai, un nou serviciu de testare. Spitalul oferă de acum colectivităților mari posibilitatea de a realiza testări rapide antigen SARS-CoV-2.
Astfel, în baza unei programări, o echipă de specialiști din cadrul OCH se poate deplasa în locația unde a fost solicitată, pregătită pentru testarea întreg personalului prezent. Instituțiile care pot cere acest serviciu pot fi de stat sau private, de la organizații din administrația publică, instituții de învățământ, până la companii sau firme.
Procedura este una foarte simplă și eficientă. Persoanele din cadrul colectivității sunt testate folosind Testul Rapid Antigen SARS-CoV-2. Dacă rezultatul este pozitiv, este recomandat ca persoana respectivă să rămână izolată și să se programeze pentru efectuarea unui test RT-PCR, la unul dintre sediile Ovidius Clinical Hospital, pentru un rezultat cert în ceea ce privește infectarea cu SARS-COV-2.
Prin folosirea acestui serviciu, se poate asigura un mediu de lucru mai sigur în orice colectivitate, reducându-se șansele de infectare atât pentru angajați, cât și familiile lor. Este recomandată testarea rapidă ca prim pas, pentru că până la primirea rezultatul oficial prin testul RT-PCR, persoana respectivă este activă în colectivitate și poate transmite mai departe virusul.

Instituțiile care vor să își testeze angajații prin Testul Rapid Antigen SARS-CoV-2 trebuie să solicite o programare la numărul de telefon 0241.480.400. Echipa OCH se va deplasa la ora stabilită, echipată corespunzător, având tot ce este necesar pentru a efectua testarea persoanelor în condiții de siguranță. Cei cărora li se va recolta vor urma sfaturile asistentei medicale care va face recoltarea secrețiilor nasofaringiene. Proba pacientului este pusă pe o bandă de hârtie pe care se află anticorpi specifici coronavirusului SARS-COV-2. Dacă proba conține antigen viral, se va produce o reacție vizibilă între anticorpii fixați pe banda de hârtie și antigenele virale din secreții, între 15 și 30 de minute. Rezultatul este eliberat de asistenta medicală. În cazul în care este pozitiv, trebuie ca pacientul să fie testat și prin Real Time PCR, la unul din sediile OCH, pentru acuratețe.
Rezultatul testului nu trebuie utilizat ca bază exclusivă pentru deciziile privind tratamentul sau gestionarea pacienților și trebuie să fie luat în considerare în contextul expunerii recente a pacientului, anamnezei pacientului și prezenței semnelor și simptomelor clinice corespunzătoare COVID-19. Acest test nu poate fi folosit în cadrul deplasărilor în afara țării.

Pentru detalii și programări, sunați la numărul de telefon 0241.480.400.

- Publicitate -
- Editia digitala -spot_img

Merita citit

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Related News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.