spot_img
AcasăClinici si spitaleOperația de Mommy Makeover restabileşte forma corpului după naştere

Operația de Mommy Makeover restabileşte forma corpului după naştere

- Publicitate -spot_img

Schimbările din timpul sarcinii, pentru a permite creșterea copilului în uter, relaxează și întind mușchii abdominali, abdomenul devenind voluminos, globulos, pielea lăsându-se, cu vergeturi și exces de grăsime. Sânii inițial cresc în volum în timpul sarcini și alăptării, dar ulterior regresează, se atrofiază, devin lăsați și fără volum.

 

Operația de Mommy Makeover (estetica postnatală) nu este o procedură în sine, ci un mix de proceduri, personalizat în funcție de nevoi. Este o sumă de operații adaptată fiecărei femei ce combină liposucția / abdominoplastia cu ridicarea / mărirea sânilor și rejuvenarea vaginală.

 

„Scopul intervenției de Mommy Makeover este de a restabili forma și aspectul corpului femeilor după naștere. Operația sânilor include soluții cosmetice combinate care urmăresc să intervină în structura acestora postpartum la nevoie. Sub acest titlu general, există diverse operații chirurgicale precum mărirea sânilor, ridicarea sânilor, micșorarea sânilor”, au explicat specialiştii Pasha Clinique din Constanţa.

 

Abdominoplastia (Tummy Tuck) asigură o formă corporală mai strânsă, cu modificări mari în zona stomacului pentru femeia care dorește să-și recapete silueta de dinainte de sarcină.

- Publicitate -
- Editia digitala -spot_img

Merita citit

- Publicitate -spot_img

Related News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.