spot_img
AcasăStil de viataÎngrijirea pielii din jurul ochilor, un ritual important

Îngrijirea pielii din jurul ochilor, un ritual important

- Publicitate -spot_img

O vorbă din bătrâni spune că ochii sunt oglinda sufletului. Să priveşti în ochi un om şi vei şti cine este cu adevărat. Tocmai de aceea, ochii au nevoie de o îngrijire corectă, iar pentru a-i pune în valoare, trebuie să le acordăm atenţia cuvenită.
Astfel, după multe ore petrecute în faţa monitoarelor, după o zi plină la birou, în care concentrarea a atins nivelul maxim, este mai mult decât recomandabil ca îngrijirea ochilor să devină o prioritate. Persoanele care poartă ochelari de vedere sau lentile de contact trebuie să utilizeze produse speciale şi să-şi relaxeze ochii.
În plus, şi pielea din jurul ochilor este sensibilă şi poate fi afectată de factorii externi – ultraviolete, frig, vânt, care o pot îmbătrâni prematur. La toate acestea, se adaugă stilul de viaţă, stresul, emoţiile, expresiile feţei, ce îşi vor lăsa amprenta în timp.
Aşadar, îngrijirea pielii din jurul ochilor trebuie să devină un ritual. De aceea, îngrijirea adecvată a acestei zone cu produse speciale este foarte importantă. Acestea trebuie să fie blânde, să nu irite pielea, să aibă efect de lifting, sa conţină vitamine şi antioxidanţi, să reducă aspectul ridurilor, să catifeleze pielea.

- Publicitate -
- Editia digitala -spot_img

Merita citit

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Related News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.