spot_img
AcasăSpecialImplanturile dentare Straumann, la Clinica Digital Infinity Dent

Implanturile dentare Straumann, la Clinica Digital Infinity Dent

- Publicitate -spot_img

Aveţi probleme cu dantura şi nu ştiţi cum să le rezolvaţi? Clinica Digital Infinity Dent din Constanţa, cu sediul pe bulevardul Mamaia nr. 21, vă dă soluţia! Acum, vă puteţi reface dantura definitiv cu implanturile dentare Straumann BLX, nr. 1 în lume. Specialiştii clinicii nu vă vor ajuta doar să vă îmbunătățiţi sănătatea dentară, integritatea dinților vecini, ci şi funcția masticatorie și estetica zâmbetului, prin înlocuirea cu implanturile dentare elvețiene menţionate.

Aşadar, nu mai staţi pe gânduri şi profitaţi de garanția pe viață oferită de Straumann, implantul dentar nr. 1 în lume, bazat pe zeci de ani de cercetare și fiţi și voi parte dintre cei 21 milioane de pacienți fericiți.

De ce Straumann? Pentru că medicii dau ochii zilnic cu pacienți care sunt indeciși atunci când vine vorba de implantul pe care să îl aleagă, pentru că nu știu care este diferența dintre un implant sau altul sau care implant li se potrivește cel mai bine. Cu toții își doresc, însă, soluții fiabile de reabilitare a danturii, calitate și precizie, dar și o recuperare rapidă în urma intervenției. Puține implanturi oferă, totuşi, toate aceste avantaje, dar implanturile Straumann se află printre acestea.

Potrivit dr. Amer Hijazi, acestea au garanție pe viață, oferită de producător, ceea ce dovedește calitatea înaltă a produselor. Unii specialiști consideră chiar că implanturile Straumann sunt dintre cele mai sigure implanturi existente.

Totodată, ele pot ancora atât coroane unice și punți dentare, cât și proteze dentare, fiind astfel produse versatile, potrivite tuturor pacienților, indiferent de numărul de dinți lipsă. Practic, investițiile permanente în cercetare, ale specialiștilor Straumann, au dus și la crearea unei compoziții ideale a implantului dentar, care se adaptează rapid în organism și asigură rezistență pe viață.

Altfel spus, acest tip de implanturi reprezintă o soluție gândită pentru toată viața. Atât materialul utilizat, cât și proiectarea sa sunt concepute pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate.

„Încărcarea imediată, precizia și stabilitatea sunt punctele forte care caracterizează acest implant. Datorită avantajelor pe care le oferă față de alte tipuri de implant dentar, implantul Straumann BLX este alegerea perfectă pentru pacienții care vor să se bucure de rezultate rapide și de încredere”, a precizat dr. Amer Hijazi.

Medicul a subliniat doar o parte dintre avantajele implantului Straumann BLX pentru pacienţi: este un implant cu încărcare imediată, potrivit pentru toate tipurile de țesut osos și capabil să se adapteze oricărei situații clinice. Încărcarea imediată presupune fixarea lucrării protetice provizorii într-un interval de 24 de ore de la inserarea șurubului în os și fixarea bontului protetic. Un avantaj major oferit de implanturile cu încărcare imediată este acela că pacientul nu trebuie să aștepte osteointegrarea acestuia pentru a se bucura de dinți estetici și funcționali.

 

Pentru doritori, oferta este valabilă până la data de 31 decembrie 2022

Straumann BLX 3.200 lei

All-on-6                29.000 lei

All- on- 4              24.000 lei

- Publicitate -
- Editia digitala -spot_img

Merita citit

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Related News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.