spot_img
AcasăClinici si spitaleHeka Hospital, singura unitate medicală privată din Dobrogea care dispune de un...

Heka Hospital, singura unitate medicală privată din Dobrogea care dispune de un compartiment de primiri urgențe non-stop

- Publicitate -spot_img

Atunci când apare o urgență medicală, viteza de reacție este extrem de importantă. Heka Hospital din Constanța dispune de instrumente performante pentru investigații rapide și precise, în beneficiul dumneavoastră. Toate recomandările imagistice au la bază evaluarea dumneavoastră în cadrul consultației de specialitate și stabilirea planului de examinare. Specialiștii utilizează echipamente avansate de anestezie și de terapie intensivă, care asigură îngrijirea optimă înainte, în timpul și după intervențiile chirurgicale, precum și terapia intensivă pentru cazurile nechirurgicale.
Amplasat într-o zonă ușor accesibilă a orașului Constanța, Heka Hospital pune la dispoziția pacienților o gamă extinsă de servicii medicale (consultații, urgențe medico-chirurgicale, ecografii, explorări funcționale, analize medicale de laborator, tratamente). Totodată, în cadrul spitalului sunt asigurate linii de gardă 24/7: Medicină internă, Cardiologie, Neurologie, Chirurgie generală, Chirurgie pediatrică.
16 cabinete de consultații l 27 saloane l Urgențe medicale 24/7 l Cabinete medicale l Tratamente l Spitalizare de zi l Transport medical (Ambulanță).
Pentru acest an, echipa și-a propus să ridice și mai mult standardele calității serviciilor medicale, oferind în continuare soluții pacienților cu patologii diverse, pentru recuperarea sănătății. Sunteți așteptați la Heka Hospital pentru a beneficia de excelența medicală asigurată de medici competenți și echipamente performante.
Contact Rapid:
07 3333 HEKA / 07 3333 4352

- Publicitate -
- Editia digitala -spot_img

Merita citit

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Related News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.