spot_img
AcasăClinici si spitaleDureri de spate? Le rezolvăm! Sport Forum - David Academy, de...

Dureri de spate? Le rezolvăm! Sport Forum – David Academy, de 20 ani în Constanța

- Publicitate -spot_img

Sport Forum, centrul de diagnostic, terapie, recuperare medicală pre și post-operator în afecțiunile degenerative ale coloanei vertebrale și ale aparatului locomotor, aduce noutăți în programul terapeutic, punând la dispoziția constănțenilor masajul terapeutic, drenajul limfatic, sauna și terapia cu oxigen.
Durerile de spate resimțite la locul de muncă, sedentarismul, problemele posturale ale coloanei vertebrale vizibile în cazul copiilor, până la afecțiuni degenerative ale coloanei vertebrale sau ale aparatului locomotor, toate își găsesc rezolvarea într-un program terapeutic bine pus la punct în centrul Sport Forum – David Academy din Constanța, condus de reputatul profesor Paul Neagu.
Programul de terapie David Spine este sigur și eficient, având la bază o evaluare a mobilității segmentelor articulare, cât și a forței grupelor musculare participante în activitățile de zi cu zi.
„Echipa de terapeuți oferă îndrumare, motivare și feedback în timpul terapiei, ajutându-vă cu succes în atingerea obiectivului numit sănătate.
Procesul de terapie este format din 12 sau 24 ședințe, cu o frecvență de două sau trei ședințe pe săptămână, în funcție de severitatea afecțiunii.
Vino să descoperi tehnologia și experiența germană prin conceptul inovator David Spine.
O soluție avansată și efectivă bazată pe cercetare științifică!“, au precizat reprezentanții Sport Forum.
Centrul Sport Forum este amplasat pe str. Crișanei nr. 62 (zona piața Chiliei), din Constanța. Relații suplimentare și programări, la telefon 0771.692.916.

- Publicitate -
- Editia digitala -spot_img

Merita citit

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Related News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.